Vi skapar upplevelser man minns


På Nine Yards brinner vi. För våra kunder, våra uppdrag och för varandra. Vi drivs av övertygelsen att varje möte mellan en människa och ett varumärke kan skapa bestående värden – och minnen för livet. Minnen och upplevelser som berör och förför, som välter kiosker, förflyttar berg och gör varumärken omtyckta och älskade. Därför använder vi vår erfarenhet, vår kunskap och vår passion för att skapa resultat, effekt och värde – varje dag, i vartenda uppdrag och i varenda detalj.

SAKER VI TROR PÅ


number one

Nyfikenhet

På Nine Yards drivs vi av ett starkt engagemang och intresse för allt som rör vår bransch och våra kunder. Och av lusten att utmana det gamla vanliga och invanda. Genom att analysera behov och genom ständig nyfikenhet och kunskap om målgruppen försöker vi alltid att hitta nytt, oväntat och rätt och skapa relevant och effektiv kommunikation.

number two

Nytt och annorlunda

”Tänk om det går?” är ett roligare sätt att tänka och jobba. Kreativitet och öppna spjäll är självklarheter. Problemlösning, proaktivitet och förmågan att alltid tänka utanför den berömda lådan är naturliga riktmärken som bygger vår interna kultur. Att vara sunt ifrågasättande, modiga och villiga att utmana ger oss förmågan att kunna leverera kärleksfulla idéer och smartare lösningar.

number three

Perfekt passform

Det är i produktionsfasen som vi spänner musklerna lite extra och tydligast visar upp vår bredd, vår effektivitet och vårt hjärta. Vi utgår alltid från de aktuella behoven för att hitta de mest effektiva lösningarna som bäst når målgruppen. En varumärkesupplevelse kan därför bestå av en broschyr, en kickoff, en reklamfilm, ett styrdokument, en mässa eller en ny webbsida. Eller av engagerad projekt- eller produktionsledning.

number four

Vi gör varandra bra

En nära relation leder automatiskt till ett starkt engagemang. Som kund hos oss är du alltid del av ett ”vi” och en del av gänget, en god vän snarare än en anonym beställare. Att vi bryr oss och alltid är nära och uthålligt engagerade gör oss insiktsfulla och lyhörda. Vi gör, helt enkelt, varandra bra.

number five

En spetsig bredd

På Nine Yards hittar du unik, handplockad kompetens som täcker in allt det som behövs för att skapa rätt resultat, med rätt fokus, i rätt tid. En mix där vi kompletterar varandra och skapar en gedigen helhet. Det kan handla om idéarbete, om långsiktiga strategier eller om oförglömliga tomtebloss, om spets eller bredd – vi kan alltid erbjuda rätt kunskap och rätt lösning.

number six

Roligt tillsammans

På Nine Yards är vi öppna och välkomnande och delar gärna med oss – av vår kunskap och av oss själva. Vårt mål är att – i alla led, i varje utmaning – utveckla, aktivera och stärka varumärken. Men vi vet att det är oerhört viktigt att ha kul medan vi gör det. En attityd som genomsyrar allt vi gör.

VÅRA KUNDER


Visa fler +

KONTAKTA OSS

Jobba med oss – eller för oss

Möt teamet